суботу, 17 січня 2015 р.

Шановні батьки та учні!

Щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! 

Відходить в історію 2014 рік, який був насичений подіями, глибоким змістом та звершеннями. Це рік, який забрав у нас сотні молодих хлопців, які не повернулися з Майдану та зони АТО. Це рік, коли ми реально почали задумуватися над словами мир і спокій, і все частіше бажати цього один одному!!! Однак, для всіх нас цей рік залишиться часточкою прожитого життя, тому бажаю світлих надій і щасливого та мирного майбуття.
Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай з Вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі – світло та радісно від любові і добрих новин.
А ще, бажаю  у наступному роцi залишатися такими ж справжніми українцями, здобуваючи добробут і процвітання Нашій Великій Україні! Хай Господь веде нас в 2015 році по тому шляху, який Він нам вказав.

Христос Рождається!

 


З повагою, любов’ю та вдячністю,
вчитель Яцина Інна Григорівна

1 коментар:

  1. Шановна колего! Дякую за створення блогу. Багато цікавого, контрольні роботи для 8 класу з поглибленим вивченням української мови та літератури знадобилися у роботі. Неодмінно використаю відео з шкільного кінозалу. Бажаю успіхів у роботі, з нетерпінням чекатиму новинок.

    ВідповістиВидалити